خبرهای داغ:
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج باغملک؛

کار رسانه‌ های تراز انقلاب اسلامی فعالیتی حسینی و زینبی است 

نقش رسانه جهاد تبیین و امید آفرینی است .
کد خبر: ۹۶۶۵۵۲۵
|
۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۳

به گزارش خبرگزاری بسیج از باغملک: مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان در دیداری که به مناسبت دهه مبارک فجر توسط اعضای کانون بسیج رسانه برگزار شد ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: کار رسانه‌ های تراز انقلاب اسلامی فعالیتی حسینی و زینبی است و باید در فعالیت خود جانب صداقت و عدالت و مطالبه گری را رعایت کنند.

وی ادامه داد: باید دید که با توجه به رسالت رسانه‌ های انقلابی در دوره‌ای که جنگ رسانه‌ ای تعیین می‌کند کفه ترازو به سوی کدام جبهه سنگین‌تر است و این مهم بسیار حائز اهمیت است ، لذا در این زمانه امیدواریم که خبرنگاران و رسانه های شهرستان بتوانند با تلاش مضاعف انجام وظیفه نمایند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان در پایان بیان کرد: نقش رسانه جهاد تبیین و امید آفرینی است که باید با توجه به اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی خدمات بسیار زیادی انجام شد اطلاع رسانی شود و به نسل چهارم که از آن دوران چیزی نمی دانند شناسانده و معرفی شود تا بدانند امام راحل و مردم و شهدا چه از خود گذشتگی هایی انجام دادند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار